På rätt sida av året!

Så himla skönt att vi är på rätt sida av året och att det är 1 februari i morgon och ett steg närmare våren! Är så trött på alla minusgrader all snö och de glashala Göteborgsgatorna! Får gå som en gammal tant med böjda knän för att inte drutta på rumpan. Vilket jag höll på att göra i går med en sprillans ny och dyr mörk rom (till kvällens mojito! SIS den blev supergod - den hade du gillat men det får du njuta av vid ett annat tillfälle) Jag tänkte mer på flaskan i handen än på mig själv - hihihi typiskt mig!

När det är typ 13 minus är man glad att man har ett hem att värma sig i, tänk på alla de hemlösa som måste leta sig till lite värme, önskar att ingen ska behöva komma dit, och jag hoppas att mina nära och kära aldrig gör det, inte en själv heller för den delen!

Medans jag väntar på att vintern ska försvinna och våren ska komma med allt vad det innebär, fyller jag huset med härliga vårblommor, krokus, tulpaner och med mina nya favoritblommor Primula - bara älskar denna söta lita tantblomma!

    Visst är den söt?


Vågar inte lova att jag kommer blogga varje dag! Men några dagar i veckan ska jag nog hinna skriva av mig lite.

Kram och god natt


Bloggtorka!

Inte trodde jag det skulle vara så svårt att blogga...vad sjutton ska jag skriva? Får se det som en dagbok för mig själv, och vill någon läsa är det alltid välkommet! Men det är inget jag räknar med.....

Så ni som är nyfikna: VÄLKOMNA TILL FRÖKEN SVALAS BLOGG!
Till LillSis: Välkommen till min blogg och ja nu ska jag skärpa mig och börja blogga!

Kram på "Er alla"


RSS 2.0